
In deze tijd van het jaar ben ik gek op appelen of is het appels, ik word er appelig van 🙂
Het lekkerste zo vers van de boom, koud en knapperig.
Je kunt er ook van alles van maken behalve appelmoes en appelcompote, natuurlijk gebakken met ijs, of als taart en ook gewoon als een traditionele stamppot met spek of worst.
Appeltaarten heb je natuurlijk in alle vormen en soorten, zoveel mensen zoveel appeltaarten zeg ik altijd en de lekkerste is die van je moeder thuis.
Als foodblogger kun je in deze tijd dus HE-LE-MAAL losss met die appels. Zoete en fris zure, harde zachte… zoveel gerechten, zoveel soorten appels.
Culy heeft even op een rijtje gezet welke appel je voor welk gerecht kunt gebruiken.
Echt reuze handig :Â https://www.culy.nl/inspiratie/culys-overzicht-van-appels-welke-gebruik-je-waarvoor/
Veel plezier met bloggen!
Caroline
PS Vergeet je de Groene Kerst Challenge niet? Inschrijven kan nog steeds!